söndag 18 mars 2012

Den goda sidan vann

Det blev ingen loppis idag, det var stängt. Tråkigt, det är ju på helgerna folk har tid att gå och strosa på loppisar. Jaja vi får göra ett nytt försök.
Middagen hemma hos mina föräldrar var väldigt god, grillpremiär hos dom idag, fläskfilé, grönsaker och fänkålsgratäng med saffran. Gratängen gör man med fänkål, grädde och saffran, kan tänka mig att det skulle vara väldigt gott att ha i phildelphia också.
När vi kom hem var klockan 19 och ena sidan av mig ville bara lägga mig i soffan och andra sidan sa att jag skulle hoppa i träningskläderna och ge mig ut på en löparrunda. Jag var sugen att lägga mig under filten och kolla på tv, men så tänkte jag på känslan som infinner sig efter man har tränat och duschat och får gå lägga sig i soffan. Den goda och bra sidan vann, det blev en löparrunda på 5,5km och nu ligger jag i soffan med den där grymt sköna känslan. Jimmy har dragit iväg och spelat innebandy och nu ska jag kika lite på tv innan det blir bokläsning i sängen. Ha en skön söndagskväll!

3 kommentarer:

  1. Åh, vad duktig du är!!
    Själv var jag på Friskis & Svettis och körde ett pass Cirkelgym med en kompis. Man är så nöjd efteråt. Sedan blev det fiskgratäng med bladspenat, grädde och parmesanost. Mums!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är ju känslan efteråt som är så härlig, cirkelgym lät roligt! Åh det lät som en väldigt god fiskgratäng.

      Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera