lördag 31 mars 2012

Ostchips

 Jag och barnen hade lördagsmys på hög nivå, Jimmy jobbar ju kväll så vi fick klara oss själva. Har varit sugen på räkor länge nu, så det fick bli några räkor, ölkorv och ostchips. Ostchipsen blev verkligen jätte goda, rev bara ost och la tunt på en bakpappersklädd plåt och kryddade med paprikapulver, sen in ugnen på 225grader. Håll koll för det går riktigt fort i ugnen, väldigt lätt att bränna vid osten.

 Jag hade färskost med pepparrotssmak på ostchipsen, det var farligt gott, bland det godaste jag ätit på länge, grym smakkombination! Mums!

 Idag fick jag tre flaskor med saft, Fun light. Den är sötad med örten Stevia, som är ett naturligt sötningsmedel helt utan kolhydrater. Inga färgämnen heller, bara färger från frukt och grönsaker. Är ju ingen stor saftdrickare, men det är allt kul att prova nya saker, kanske kan blir en bas till sommarens paraplydrinkar!?

På måndag är vi lediga och då har Jimmy planerat att vi ska röka räkor själva på grillen, ska bli intressant att se vad det blir. Ha en härlig lördagskväll!

3 kommentarer:

  1. Mmm... vad gott det låter med ostchips! Måste prova! :)
    //Lana

    SvaraRadera
    Svar
    1. Underbart gott, speciellt med lite paprikapulver på :)Ha det bra!

      Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera