söndag 25 mars 2012

Våffeldagen

Idag är det våffeldagen, men det blev inga våfflor för min del imorse utan kesoplättar med glass och hallon. Behöver jag säga att det var riktigt gott. Klicka här för receptet på plättarna och här för receptet på glassen. Det hela blev ju knappast sämre av att man kunde sitta ute i solen och äta frukost.


Gårdagens jobbfest var riktigt lyckad, Lasergame är ju så sjukt roligt. Sen grillfest på det, vi åt grillad fläskfilé med en jättegod sallad till med ruccola, granatäpple och cashewnötter och lite annat smått och gott. Alla åt sallad till och jag hörde inte ord om potatis :) Kvällen avslutades med en lite efterfest hemma hos oss, det blev dans och leken "jag har aldrig" in på småtimmarna. Grymt roligt hade vi, tack våra bästa arbetskompisar för det!

Hade ju planerat att jag skulle sova länge imorse, men tji fick jag, klockan 8 vaknade jag och sen gick det inte att somna om. Har spenderat några timmar i min baden baden i solen och lyssnat på musik och bara slappnat av. Lite då och då har jag satt mig upp och kikat på mina grannar som fixar i deras trädgårdar och sen har jag lutat mig tillbaka och tänkt att våren är ju en månad tidig så det måste ju innebära att jag har en månad extra på mig att vårfixa i trädgården. Det är så underskattat att inte göra nånting, att bara sitta rakt upp och ner och strunta i alla måsten. Glad att jag tog mig tid att göra det idag.

Nu är det läge att åka och hämta hem barnen, saknar mina gullungar! Ha en fantastisk dag i solen!



5 kommentarer:

  1. ÅÅ vad härligt det låter!! Jag vill också ha en baden baden och bara ligga och lata mig i.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mm det var inte helt fel. Vet ett jätte bra ställe där man kan köpa baden baden ;) Du är så välkommen dit, Anna :)

      Radera
  2. Det blev ju som en fin våffla ändå! :)
    Mums med kesoplättar!
    Ha en fin dag!
    //Lana

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja kesoplättar är så gott!
      Ha en bra måndag!

      Radera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera