onsdag 25 april 2012

Överraskad

 Idag när jag kom hem efter jobbet stod en blombukett på bordet, alltid lika uppskattat när man blir överraskad när man minst anar det. Tack, min älskade Jimmy! Härligt med blommor på bordet.

 Dagens kvällsmat för min del blev en snabbrätt a´la LCHF, köttbit, sallad och bea-sås. Gott och mättande såklart. Man blir alltid lagomt mätt och det är så fräscht med en sallad till istället för nån tung pasta eller potatis. Är så glad över all sallad som vi äter, jag har alltid varit så dålig att äta grönsaker och nu gör jag inget annat. Dessutom äter barnen massa grönsaker och tycker det är gott. Ibörjan var det nej till allt som var grönt, men nu äter de massa olika grönsaker och tycker verkligen om det.

Köpte den här tidning på jobbet innan jag åkte hem, första numret kom ut igår. Ska mysa ner mig i soffan och läsa. Ska bli spännande och se hur den är, kul med en ny tidning. Har fått sällskap i soffan, en liten Vincent som inte kan sova, lite magont och lite myssjuk tror jag. Ha en trevlig kväll!

1 kommentar:

  1. Härligt med blommor! :)
    Och visst är det kul med lchf, man blir ju aldrig svullen och dan längre :)
    Jag kan förstå människor som tror att man blivit religiös eftersom det bara är positiva effekter som man "drabbas" av :D
    Kram

    SvaraRadera