lördag 19 maj 2012

Ett besök på strutsfarmen

Nu är vi hemma efter ett besök på strutsfarmen, det var riktigt skönt att promenera dit och hem. Barnen tyckte det var spännande med strutsarna, även om Vincent var lite rädd först. Vi gick runt och kikade lite och barnen fick varsin strutsglass, gjord på strutsägg. Smakade en sked och den var god, kändes att det var hemmagjord, lite för söt för mig kanske men barnen gillade den minst sagt. Vi tänkte köpa hem strutsburgare, men tyvärr var köttet utblandat med diverse potatisstärkelser och annat, så det fick vara, synd!
 Strutsglass

 Det som fick följa med oss hem var istället dessa färskostar och när man läste innehållsförteckningen blev man glad, absolut inga konstigheter. Har redan provsmakat och ojoj vad goda, så mycket smak och perfekt konsistens.

På vägen till strutsarna gick vi förbi Stora Tuna kyrka och Elsa ville absolut gå in i kyrkan, så direkt efter hon hade ätit upp glassen på strutsfarmen började hon tjata om kyrkan, vet inte riktigt vad hon hade väntat sig. Hursomhelst så gick vi in i kyrkan på vägen tillbaka, passade på att tända ljus för nära och kära som inte är med oss längre.
Nu är det trädgårdsarbete som står på schemat, Jimmy klipper gräset och jag och barnen ska klippa ur lite rabatter och annat smått och gott. Ha en bra eftermiddag! /Camilla

1 kommentar:

  1. Strutsfarmen har vi också varit på. Det var roligt och sonen tyckte det var både otäckt och spännande. :-)
    Vi åt inte LCHF då så strutsglassen har jag smakat, väldigt god och smakar som du skrev hemmagjord... antar att jag skulle tycka att den var söt idag.

    SvaraRadera