måndag 7 maj 2012

Grillat



Ja då var det ny vecka och måndag igen. Vi har lagt en fullspäckad helg bakom oss med släktträff och en dagstripp till rullsand. Idag har jag jobbat på förmiddagen och Camilla jobbar på kvällen så vi går om varann lite idag. Efter jobbet åkte jag hem och snörade på mig joggingskorna, tog en promenad till dagis och hämtade barnen. Idag drog vi igång en stegtävling på jobbet som kommer vara i en månad! Så då blir man extra sporrad att ta en extra promenix. Enligt stegräknaren har jag idag gått 10.689 steg, vilket motsvarar 2.27 mil. Helt OK tycker jag. Men i morgon skall det bli bättre :)

Det var jättefint väder här på eftermiddagen så jag drog igång grillen och lagade till lite klassisk grillmat. Fläskkarre, lök, champinjoner och halloumiost som jag marinerat i våran creme fraiche marinad, klicka här för receptet på marinaden. Till detta hackade jag upp isbergssallad som jag blandade med riven ost, olivolja och gröna oliver. Sen självklart lallerstedts bearnaise vid sidan om.



Nu väntar jag på att Camilla ska komma hem. Är lite trött efter en lång dag och barnen har precis lagt sig. Så nu slänger jag mig i soffan med en kopp kaffe och kikar på när tre kronor krossar danskarna i hockey vm, förhoppningsvis! I morgon är jag ledig det skall bli skönt, har inga riktiga planer för dagen så vi får helt enkelt se vad som händer.

Ha en skön kväll!



3 kommentarer: