onsdag 6 juni 2012

Chevretoast


Idag var jag och barnen och tittade på när Jimmy spelade fotboll, tack vare vårat stöd så vann de så klart :) Bra jobbat! 3-0 blev det! Gick både dit och hem, blev totalt 1mil, många sköna steg till stegräknartävlingen. När vi kom hem bestämde vi oss för att festa till det, blev ju en tidig middag idag innan fotbollen, så vi gjorde en chevretoast. Så underbart gott! Om man har hembakat bröd, så kan man ju använda det, idag tog vi det som fanns i frysen, vilket var ett mörkt bröd från CarbZone. Skar av kanterna först och sen smörstekte jag brödet i stekpanna med mycket smör. Lägg sen skivorna på en bakpappersklädd plåt, lägg på en skiva med chevreost på varje. Sätt in i ugnen på 225grader, hade grillfunktionen på. Ta ut när osten börjar smälta. Om du klarar av lite sötma så ringla gärna på lite honung eller agave sirap, annars är det bara att hoppa över det. Toppa med lättkrossade valnötter. Den här toasten är så god, alla smaker passar så bra ihop.


Idag vägde jag  mig efter en vecka med periodisk fasta och vågen visade minus 1kg, nu är det bara 2kg kvar, så jag kör vidare. Tar några dagar att vänja sig med att inte äta frukost, men nu har jag kommit in i det, är inte alls hungrig innan lunch längre. Det är bara att köra på. Imorgon är det dags för jobb igen och sen tar jag helg, skönt! Ha en bra kväll! / Camilla

3 kommentarer:

  1. Ser fantastiskt gott ut! :) Kul med minus på vågen! Jag har ingen våg men märker på kläderna att jag också gott ner... :)
    Ha en toppen dag!
    Kram
    //Lana

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mmm riktigt god toast, älskar smakkombinationerna. Ja kul med minus på vågen när man har satt upp ett mål. Skön känsla när man känner att kläderna sitter lösare.
      Ha en underbar dag! Kram

      Radera