torsdag 28 juni 2012

Klassisk plocktallrik

Vilken härlig dag jag har haft, började dagen med en långpromenad, sen har jag grejat lite hemma och sen till det bästa av allt jag har suttit i solen. Laddat mig själv med solenergi, mer sånt! Dagens lunch blev en klassisk plocktallrik, sallad, Gustafskorv, räkor, Auraost och flödeost pikant. Mumsigt! Har börjat äta lunch vid 14-tiden för det mesta, ibland på jobbet måste jag äta tidigare, men det funkar perfekt när jag kör periodisk fasta och bara vill äta två gånger om dagen. Äter jag tidigare blir jag sugen på något innan middag, vilket oftast blir nötter och är man lite hungrig och äter nötter så är det rätt lätt att överäta. Så nu kör jag på det här, två mål mat och inget mellanmål.
Nu kommer det lite mer blombilder, det är ju som finast i trädgården nu.
 Längtar tills mina rosa pioner ska slå ut, eller vad sägs om godingen nedanför, kommer att bli så vacker.
Ha en fantastisk dag och njut av solen om du är ledig! / Camilla

3 kommentarer:

 1. Jag tycker också att det är lätt att ha koll på matintag under dagen med PF... två mål om dan, inga mellanmål... jag har också lätt att överäta, speciellt nötter...
  Härliga bilder med blommor! :)
  ha en toppen dag!
  Kram
  //Lana

  SvaraRadera
 2. Vad är det för någon korv jag ser uppskivad på denna och många av era bilder? den ser jättegod uu!

  SvaraRadera
 3. Det är Gustafskorv, en supergod hästkorv. Gustafs är en by några km utanför Borlänge där dom gör korven, men jag tror att man kan köpa den runt om i Sverige. Ha det fint!

  SvaraRadera