torsdag 26 juli 2012

Jordgubbsplock

Idag har vi varit och plockat jordgubbar, roligt och vilka goda jordgubbar! Vincent trodde att han hade hamnat i himlen, han är ju helt galen i jordgubbar. En och annan åkte direkt in i munnen. Efter lunchen idag blir det jordgubbar och grädde till det kommer ut genom öronen. Är ni i närheten av Borlänge så kan jag verkligen rekommendera att åka till Västansjö och plocka jordgubbar, klicka här för att komma till deras hemsida. De kommer att ha självplockningen öppen den här och nästa vecka.

Kunde inte hålla oss från att smaka på kantarellerna igår, blev varsin Finn crisp med smörstekta kantareller. Kan nog inte bli så mycket godare än så. Skogens guld!

Idag är Jimmy som ett barn på julafton, det blev en grill. Min favoritkolgrill från Weber så jag var väl inte direkt svårtövertalad. Dagens lunch blir på grillen så fort grabbarna har skruvat ihop den. Hörs sen! / Camilla

6 kommentarer:

 1. Grattis till grillen! Webern-grillar är riktigt bra! Vi har en sådan och är mycket nöjda! :)
  Oh, vad mycket jordgubbar! Smaskens! :)
  Ha en toppen kväll!
  Kram kram
  //Lana

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vi är supernöjda med grillen! Kommer att bli många års grillningar på den. Ha det bra! Kram

   Radera
 2. Härligt med jordgubbar!!
  Jag söker m ljus och lykta efter ett ställe där jag kan plocka hallon - självplock......

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja underbart att plocka jordgubbar själv. Hallon-självplock har jag aldrig sett.. vore inte så dumt alls. Ha det bra!

   Radera
 3. Älskar självplock, de jordgubbarna är så söta och smakrika! Den sista bilden påminner om något jagbrukar göra: steka skogschampioner med smör och grädde och lägga på finn crisp.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja verkligen helt underbara i smaken! Ha det så bra!

   Radera