onsdag 25 juli 2012

Svampplock & fiske



Ja idag var det dags att bege sig ut i skogen och kika om det kommit upp några gula kantareller. Har ju sett att folk varit ute och hittat lite redan. Vi behövde inte komma hem tomhänta iaf, även om vi inte hittade så mycket. Någonting gott ska vi nog kunna hitta på med dessa ändå.

Det var riktigt varmt ute idag, 24 grader och lite kvavt i luften så det var lite kämpigt att traska runt i skogen. Vi hade med oss fika, Camilla åt sin stående kanelomelett fylld med vispad grädde och hallon. Vi andra åt lchf-frallor med smör och ost på. Klicka på länkarna för att komma till recepten.

Igår var ju jag och Vincent iväg och fiskade på eftermiddagen/kvällen men det vart ingen fisk. Kan inte påstå att jag är någon storfiskare men om tiden finns på semestern så är det skönt att bege sig ut. Kul att göra något tillsammans på tu man hand med ungarna ibland också.

Ikväll skall vi åka på cruising i falun, till skillnad från förra gången vi var på cruising så är det fint väder idag så det blir nog lite roligare. Alltid skoj att kika på massa fina bilar.

Nu skall jag gå ut och sätta mig i en baden baden en stund innan det är dax att bege sig iväg, man måste ju ta det lite lugnt på semestern oxå! Ha det fint på er /Jimmy


4 kommentarer:

  1. Vad gott med svamp! Härligt när man har tid till det! :)
    Ha en fin kväll och hälsa Camilla! :)
    //Lana

    SvaraRadera
    Svar
    1. Finns inget som slår gula kantareller! är verkligen något speciellt med dem. För några år sedan så plockade vi en hel ica-papperspåse full med gula kantareller. Det var euforiskt, har inte vart med om detta sedan dess men vi brukar hitta lite grann varje år. Jag ska hälsa henne, ha det fint!

      Radera
  2. Jag skulle vilja ha den där omelettwrapen med grädde, ser så frestande ut!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är verkligen inte dumt, du får testa det. grädde och bär passar ju så bra till så mycket med sin fräschhet. ha det fint

      Radera