lördag 18 augusti 2012

Sköna dagar

Vi har haft några sköna dagar i Rullsand, kan inte tänka mig en bättre avslutning på den här semestern. 5 veckors semester börjar lida mot sitt slut och jag är verkligen jätte nöjd med vår semester. Vi har hunnit med massa skoj och samlat på oss massa härliga minnen.
I torsdags när jag och barnen kom till Rullsand solade och badade vi. På kvällen överraskade mina föräldrar mig med kräftor och LCHF-västerbottenpaj med gula kantareller. Mumsigt! Igår var det också sol och bad. Efter Jimmys fisketur igår så dök han också upp i Rullsand. Vi grillade och satt ute i kvällssolen och myste när han kom. Efter maten tog jag med mig mina killar och kameran till havet. Fick massa fina kort, ska nog ta och förstora och framkalla några, här får ni ett litet smakprov.



Idag var planen en dag på stranden och under min morgonpromenad såg det väldigt lovande ut, men sen ville inte solen komma fram igen, så det blev en fisketur i stället. Tyvärr var inte fiskelyckan på vår sida idag heller men vi fick, men vi fick en mysig stund vid havet. Elsa letade snäckor på stranden i timmar och jag fick en liten idé vad vi ska göra med alla snäckor, ni får se sen.





Vi har verkligen spenderat mycket tid vid vatten den här semestern, det är så rogivande att bara sitta och titta på vatten, hav eller sjö. Önskade verkligen att man fick göra det varje dag.
På måndag börjar vardagen igen och bloggen kommer att återgå till en matblogg, då ska vi laga mat! Har massa godsaker som jag vill testa.

Ha en skön kväll! / Camilla

8 kommentarer:

  1. Jag saknar er. Känns som det var en evighet sen jag träffade Elsa och Vincent. Vilka härliga bilder du har tagit Camilla :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och vi saknar er! Nu börjar vardagen så nu ska vi hålla oss hemma. Hör av mig imorgon och så bestämmer vi något! Kram

      Radera
  2. Svar
    1. Tack så mycket! Var en magisk kväll vid havet igår :)

      Radera
  3. Oh, vilka fina och mysiga bilder! Så härligt att tillbringa tid med familjen! :)
    Ha en fin söndag!
    Kram
    //Lana

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det finns inget bättre! Ha det fint.

      Radera
  4. Vilka underbara sommarminnen ni har fått!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja vi har verkligen haft en fin semester. Jag kommer bära med mig den här tiden hela året!

      Radera