onsdag 12 september 2012

Onsdag


Onsdag förmiddag och idag är vi lediga hela familjen. Vi har haft en skön frukost tillsammans, jag åt makrill i tomatsås och en finncrisp med ost på. Fortfarande förkyld och jäklig, hoppas det blåser över tills i morgon när jag skall jobba kväll.

Igårkväll åkte jag hem till brorsan och hjälpte honom koppla och dra kabel till hans infälda spotlights i köket och annat småpill. Sen kikade vi på landslagsfotbollen innan vi avslutade med att spela lite fifa12. Kul att ses på tumanhand ibland.

Idag blir det att ta det ganska lugnt, har inte så mycket energi till allt för ansträngande saker. Kanske blir en sväng hem till plastfarsan och koppla in lite belysning på eftermiddagen. Camilla har precis promenerat iväg tillsammans med Vincent, dem skall ner på stan och luncha med en kompis. Jag och Elsa stannar hemma och Elsa har bestämmt att vi ska leka med hennes dockhus, sedan åker vi ner på stan och möter upp dem.

Jo Bob Dylan var det ja, hans nya skiva släpps ju idag. Den heter Tempest och är inte mindre än hans 59:e utgivna skiva! Helt sjukt produktiv och superbra för oss fans som kan drunkna i allt han gjort genom åren, det tar liksom aldrig slut precis som hans turnerande som även kallas för "never ending tour". Den här skivan har legat ute på spotify några dagar så jag har hunnit lyssna igenom den 3-4 gånger redan och den är helt underbar. Den har ett för dylan nytt sound med tydliga jazzinfluenser. 5 getingar i expressen säger detsamma, spana in recensionen här! Så den här kommer snurra i köksstereon när det lagas mat ett tag framöver. Nu får vi bara hoppas på att han planerar in en ny Europaturne snart...

Nej nu börjar Elsa bli otålig! Ha en bra dag på er. /Jimps

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar