måndag 19 november 2012

To do list

Idag är våran lediga dag eftersom vi har jobbat helg. Men Camilla tog åt sig ett extra arbetspass idag när vi är lite kort om folk på jobbet. Men jag och barnen är lediga, efter en lugn morgon så har dagen dragit igång ordentligt! man har alltid massor att göra sånna här lediga dagar och idag är inget undantag!

Dagen till ära har jag faktiskt skrivit en to-do list. Jag har lite dåligt minne och det skyller jag på lchf dieten (en gammal tidningsartikel handlade om det). Skämt åsido så tror jag inte att jag har dåligt minne direkt men jag glömmer alltid "en" sak! oavsett hur många saker jag skall komma ihåg, om det så är två punkter eller etthundra så missar jag alltid "en". Så nu hoppas jag få med allt jag tänkt mig för dagen.

Ikväll skall jag äntligen få laga lite mat igen också efter några dagar jobb på s.k. obekväm tid. Kvällens middag är inte riktigt spikad men grunden har vi klara för oss, det kommer bli klycklingklubbor. Resten överlämnas till fantasi och improvisation, det gillar jag!

Nu fortsätter dagen! Ha det fint. /Jimps

1 kommentar:

  1. Hej! Har du lust att dubbelkolla att det ska vara Julrecept nr 51 på din blogg? Samma nummer finns på en annan blogg, men med ett annat recept! :) MVH Veronica

    SvaraRadera