tisdag 20 november 2012

Zucchiniplättar med creme fraiche och räkor


Hej på er! Idag har jag varit ledig, träning och storhandling och lite annat smått och gott har stått på agendan. Dagens mat blev något riktigt gott eller vad sägs om zucchiniplättar med räkor, creme fraiche, röd lök och sen hade jag på stenbitsrom som jag missade på bilden. En god rätt som både passar som förrätt och som huvudrätt. Grunden är vanliga kesoplättar, fast med zucchini och ost tillsatt. Klicka här för att komma till receptet. Riktigt gott var det, mat som faller mig i smaken till 100%. Men jag tycker att jag har blivit bättre på att äta husmanskost. Det har ju aldrig varit nån favorit innan, men nu tycker jag att det mest är gott, vilket leder till att maten är enklare att tillaga och billigare. Bara positivt! Imorgon ska vi testa någon nytt, inte svensk husman, men grekisk husman. Kika in imorgon får ni se vad det är.



Plättarna gör jag i mitt loppisfynd, gjutjärnsplättlagget, blir alltid bra!



Idag hittade jag en adventskalender på Akademibokhandeln, har varit på jakt på en vanlig kalender. Jag vet att det brukar delas ut gratis i vissa butiker, men varje år missar jag det , så nu tänkte jag vara ute i lite tid och köpa istället. Tyckte den var fin och så stödjerna man scouterna. Nuförtiden är det  ju mest adventskalendrar med leksaker eller choklad. Dyra kalendrar med småleksaker som skulle hamna i dammsugaren för eller senare, nej tack! Och chokladkalender behöver jag väl inte ens förklara varför jag aldrig skulle köpa. Är så nöjd med mina inköp idag.


Ha en bra kväll! / Camilla

1 kommentar:

  1. Vad gott det ser ut!
    Jag har köpt en legokalender till sonen, han älskar lego så det känns som en kul grej. Men kalendrar med godis skippar vi helt.
    Ha en trevlig dag!

    SvaraRadera