lördag 23 februari 2013

Lördagkväll


Hejsan. Hoppas ni har en trevlig Lördagkväll allesammans. Själv så har jag det jättebra, nyss ätit biff med ugnsrostad blomkål och whiskeysås! Blir inte så mycket bättre än så. Biffen stekte vi i stora bitar i panna och stekte sedan klart den i ugnen tills medeltempraturen hamnar på 55 grader, skivade sedan upp den i fina bitar och serverade. Mums! För receptet på whiskeysåsen, klicka här och receptet på blomkålen, klicka här.

Tidigare idag har jag och min bror kastat hans gamla köksinredning på soptippen, han är mitt i en köksrenovering och det ska bli grymt skoj att hjälpa honom att bygga upp ett nytt fräscht kök i hans lägenhet!

Camilla och barnen har varit på barnteater tillsammans med mormor. Mumindalen har dem sett och Elsa har berättat allt som hände för mig i efterhand! så det gjorde inte så mycket att jag inte följde med :)


 
Igår när jag kom hem från Mora så hade Camilla fixat lite plockmat som vi satt och myste i oss tillsammans hela familjen! Räkor, korvar, ostar och framförallt chokladdoppade jordgubbar. Supergott och man fick verkligen sommarvibbar mitt i vintern av jordgubbarna. Perfekt avslutning på en bra dag.
 

Igår åkte jag och ett gäng från jobbet kortvasan som går mellan Oxberg och Mora. Så jäkla roligt! Vi åkte ju även förra året, du var jag nybörjare på skidorna och jag kan inte påstå att jag njöt av turen speciellt, även om vi hade det trevligt. Men den här säsongen har jag verkligen försökt ligga i och träna och jag är faktiskt ganska nöjd med resultatet även om jag hoppats komma under 2,5 timme. Hamnade tillslut på 2,35 och jag jobbar vidare för bättre resultat nästa år :)

Det var jättefina förhållanden med bra väder, fina spår och skidvallan var kanon. Inget att klaga på med andra ord. Jag ser redan fram emot nästa år och funderar på att planera in ett lopp till under vasaloppsveckan. Det är alltid bra att ha något att träna inför, då finns det inga ursäkter! Så jag ska ta mig en funderare och sedan bestämma mig...

Jo förresten, vill ni titta till mina tider i kortvasan kan ni klicka in här!

Ha en grym Lördagkväll på er! /Jimps

2 kommentarer:

  1. Snyggt kämpat Jimps! Kan rekommendera halvvasan, trevligt och lagomt med trängsel! =)

    SvaraRadera
  2. Härligt! Bra åkt!

    Den där köttbiten smakar jag gärna... ser helt fantastiskt god ut!

    SvaraRadera