måndag 24 juni 2013

Semester!

Grillad rödlök och grillad avocado med osttäcke

Ja då var den här, semestern! Man har gått och väntat så länge och så hux flux är man mitt inne i den och flera dagar har gått... Vi har tillbringat midsommarhelgen i Rullsand med Camillas föräldrar och det har varit trevligt som alltid! Kommer lite mer bilder från det firandet senare.

Idag är vi iaf åter hemma i kära Borlänge som skulle varit okuperat av festivalmännsikor den här veckan i vanliga fall, men nu har ju tyvärr P&L gått i graven så det blir en alldeles vanlig vecka istället. Vi har våran agenda fulltecknad i veckan iaf, mycket som måste göras hemma i trädgård och annat. Markarbete och målning står högst upp på agendan så vi håller tummarna för att vädret är med oss... Så det blir mycket jobb den här veckan och inget nästa vecka, då skall vi bara göra massa roliga saker men det får ni se då vad vi ska göra.

Helgrillad vitlök

Här skymtar ni en grillad karreskiva med bearnaisesås.

Tidigare idag var jag och brorsan iväg och handlade lite mer grejer till hans nya kök. Nu är det kaklet som skall sättas upp sedan skall elen dras och slutligen blir det finlir i form av lister och liknande. Det har dragit ut på tiden men kommer bli riktigt fint när det blir klart!

Såklart blev det grillning nu på kvällen och helt från ingenstans så började det vräka ner regn! Det var bara att bita ihop och grilla klart. När man var lagom blöt, nedkyld och dags att gå in så slutade det såklart och solen tittade tom fram. Ja vad ska man säga, Svensk sommar licksom...


Nu har jag funderingar på om vi skall börja titta på Game of thrones. Har första säsongen hemma och försöker sälja in det till Camilla som är lite skeptisk. Men jag tror hon börjar ge med sig, "kan jag sitta och titta på zombies kan jag kanske se det där" sa hon tidigare idag. Allt mitt tjatande verkar gett resultat ;)

Ha en trevlig kväll på er! /Jimps

3 kommentarer:

 1. Underbart med semester! :)
  Kramar!
  //Lana

  SvaraRadera
 2. Game of thornes är jättebra! Klart ni ska titta :-)

  Trevlig semester.

  SvaraRadera
 3. Säsong 1 är toppen, säsong 2 lite mycket politiskt men man måste kolla för att förstå och hänga med på nästa säsong. Jag kollar säsong 3 nu och det är superbra !!! Säsong 4 ska tydligen komma i september. Värd att kolla på !!!!
  Då är det fart på Er grill igen, UNDERBART !!! Känner doften hela vägen ner till Nybro.

  SvaraRadera