måndag 22 juli 2013

Fest & fiske


Semestern fortsätter och nu är vi inne på sista lediga veckan. Vi har haft en lång och skön semester och denna sista vecka ska jag njuta av varenda minut! Senaste veckan har jag varit och fiskat med två kompisar och nu i helgen hade vi grillfest hemma med kollegorna, full fart och väldigt trevligt.

Till det grillade gjorde vi en falsk potatissallad baserad med Zucchini, vitkål, creme fraiche och tuskisk yoghurt som du sedan smakar upp med senap, majonnäs, capris, salt och peppar. Den vart supergod och fick gott betyg av gästerna. Sedan gjorde vi två stycken röror till det, den ena med ajvarsmak och den andra med vitlök och örter där vi använde creme fraiche som bas. Dem här tillbehören passar utmärkt till allt grillat!

Den här sista veckan har vi inte så mycket planerat utan vi ska landa och förbereda oss för jobb, dagis och förskola nästa vecka. Vardagen börjar komma ikapp och det är mycket som skall ordnas med schema och planering. Vi får besök av Camillas syster Tina med familj som kommer hit i morgon över en grillning, kommer bli riktigt trevligt.

Ingen grillfest utan bål.

Abborre på finncrisp!

Stora fina abborrfileer.Jo så var jag och fiskade med två kompisar uppe i furudal förra veckan och det är verkligen fint där uppe men tyvärr var inte fiskegudarna på våran sida under kvällen. Morgonen efter gick vi ut efter frukost och kastade lite drag, då fick vi lite fisk till slut några fiskar och hedern var något räddad. Det vart en fin abborre och några små.

Fint kvällsfiske.

Spegelblankt.

Stugvy.


När jag kom hem efter fisket hade Camilla tagit fram kött som skulle grillas, inte speciellt höga tankar om mitt fiske med andra ord och med allt rätt. ;)

Ha en bra dag allesammans. /Jimps

2 kommentarer:

 1. Vad lyxigt med nyfångade fiskar! :) Gott, gott!
  Njuta av varenda minut nu denna sista vecka, det gör ni rätt!
  Ha en toppen dag!
  kram kram
  //Lana

  SvaraRadera
 2. Njut av sista veckan, verkar ju bli toppenväder!
  Härliga bilder.
  Kram

  SvaraRadera