måndag 26 december 2011

Annandagsfrukost

Annandag jul, 5 plusgrader och snön håller sakta på att försvinna. Inte bra med tanke på att vi måste komma igång med våran skidträning!, men hoppas det vänder snart igen. Idag blir det en lugn förmiddag här hemma, jag är ledig med barnen medans Camilla jobbar. På eftermiddagen skall vi åka hem till barnens farmor och fira lite Jul med dem i efterhand, Vi var ju hemma hos mormor och morfar på julafton. Så det blir trevligt!

Min frukost idag gick inte av för hackor! Rostat sesambröd, hästkorv, julskinka, ägghalvor med kaviar och kaffe. Jag kan verkligen rekommendera sesambrödet, det är så jäkla gott speciellt att rosta!

Det känns ganska skönt att julen börjar trappas ner, så nu laddar vi batterierna denna vecka och ser fram emot nyårsafton. Då kommer vi vara hemma, ha det mysigt och laga riktigt fin mat!

Det har inte blivit mycket träning på slutet pga mycket arbete och annat julfej, känns sådär. Men nu blickar vi frammåt och tar nya tag! hoppas kunna klämma in extra mycket framöver så man kommer i fin form till kortvasan!

Ha en trevlig Annandag! /JimmyInga kommentarer:

Skicka en kommentar