måndag 9 januari 2012

Fast i skidspåren

Det har minst sagt varit en händelserik dag! Vi startade dagen ute i skidspåren, Camilla mådde inte så bra så hon kände på det lite och åkte sedan hem. Jag stannade kvar och fortsatte åka ett bra tag, skulle tippa på att jag åkte 1-1,5 mil ca. Var riktigt skönt och superskoj! Börjar få in snitsen n lite grann nu. Men när jag åkt klart och skulle låsa upp bilen på parkeringen så hittar jag ingen nyckel!!! måste ha tappat den i skidspåren. Ingen täckning på mobilen då jag befann mig 7 km upp i skogen och inte en männsika! Jag kutade runt som en galning överallt och hoppades få mottagning på luren men icke. När solen gått ner så gick jag in och satt mig i "värmestugan" intill parkeringen, jag skulle kanske inte kalla det värmestuga utan snarare stuga. Jag satt mig helt enkelt och väntade på att någon skulle sakna mig och tillslut dök Camilla upp. Hon hade föreställt sig det värsta att jag låg med brutet ben i skogen och uppäten av vargarna. Så hon vart väldigt lättad över att se mig och höra att jag tappat nycklarna.

Det vart bara en smoothie och småplock till middag ikväll efter allt strul. Nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe och varvar ner och här kommer jag tillbringa resten av kvällen och bara njuta av värmen här hemma! Camilla är riktigt krasslig, stackarn! Så det blir nog en tidig kväll för henne och hoppas hon mår bättre i morron.

Ha en go kväll alla lchf:are så hörs vi i morron. /Jimmy


Smoothie till en trött Jimmy och en krasslig Camilla
Väntar på undsättning i värmestugan

Skidfika. Kaffe, ägg och sesam-macka
1 kommentar:

  1. Usch lät inte så kul med varkens borttappad nyckel eller att bli krasslig. Här i Skåne snöar det för fullt hoppas det stannar kvar : )

    SvaraRadera