måndag 9 januari 2012

Ledig måndag

Nu är det vardag igen, helgen är över och det dröjer tre veckor innan vi skall jobba helg igen. Känns bra att ha två stycken lediga helger framför sig! Var fem veckor senast vi var lediga en hel helg tillsammans! Tänk på det ni som har legat på latsidan hela julen :) Idag ska jag ge mig ut på andra försöket i längdspåren. Jag är taggad! Gick ju inte så värst bra senast, har fortfarande ont i höfterna efter ett antal vurpor. Men idag har vi gjort lite mer research och hittat bättre spår för oss nybörjare. Så vi får helt enkelt se hur det går... Laddat upp med makrillfile i tomatsås, ost med bregott, skinka och kaffe till frukost. Skall ta med lite fika ut i spåret också, så man kan ladda batterierna efter vägen.

Nu är det dags att göra sig iordning! Skriver hur det gick senare...


Ha en bra dag. /Jimmy

3 kommentarer:

  1. Hoppas det gick bättre idag! Jag vurpade mkt på längd men efter en längdlektion i förra veckan har jag lärt mig att hålla balansen utför i alla fall. Ett litet tips är att låsa armbågarna på knäna och verkligen kura ihop sig ordentligt, känns lite småläskigt men blev betydligt mer stabilt! :)

    SvaraRadera
  2. Ååh nu blev jag sådär sugen på makrill i tomatsås. Måste komma ihåg att köpa det nästa gång jag handlar, måste!

    SvaraRadera
  3. Tack för tipset! Gick faktiskt bra sist och i morgon tar vi nya tag igen :) ja makrillfile som är så gott!, perfekt efter träningen oxå... ha de så bra/jimmy

    SvaraRadera