lördag 14 januari 2012

lchf fylld fläskfile med broccoligratäng

Det har varit en underbar ledig dag. Har verkligen varvat ner och laddat batterierna. Dottern Elsa har också tagit över stafettpinnen från Camilla och fått kräksjuka med feber, så det har inte alls varit roligt stackarn! men hon är en tuff tjej och visar har tagit det riktigt bra. Hoppas hon är bättre i morgon och att Vincent klarar sig.

På förmiddagen stack jag iväg med två stycken jobbarkompisar och åkte skidor. Det var det perfekta vädret för skidåkning idag, jag njöt verkligen hela tiden! Soligt och några få minusgrader, man kan inte få en bättre start på dagen. Och lyssna på detta! jag åkte samma sträcka som senast uppe i Gyllbergen, där jag tappade bilnyckeln och fick sitta ensam i mörkret och invänta hjälp. Jag hittade nyckeln! Helt otroligt, den låg där mitt i spåret 5 km upp i skogen hur synligt som helst. Den har legat där en hel vecka och bara väntat på mig! Ibland får man verkligen nypa sig i armen. Det vart en mil på skidorna och kändes riktigt bra med endast ett par vurpor ;)

Till middag på kvällningen gjorde vi ett gammalt väl beprövat kort! Fylld fläskfile med broccoligratäng. Klicka för att komma till recepten.

Supergod! rekomenderar verkligen denna gratäng och file! en favorit. Nu har barnen lagt sig och vi sjunker ner i soffan med ett glas vin och njuter av ledigheten. Ha en superlördag alla läsare! /Jimmy


2 kommentarer:

  1. Tack för en blogg med massa matinspiration! :)

    SvaraRadera
  2. Hej Sofia! Tack så mycket! Vi blir alltid lika glada när vi kan inspirera :) Ha en bra dag!

    SvaraRadera