söndag 8 januari 2012

Raggsockor på

Idag efter jobbet åkte jag hem till mina föräldrar för att hämta barnen och då blev jag bjuden på mat, varmrökt lax, broccoli, sallad och gräddfilsås. Härligt att slippa tänka på vad man ska äta ibland. Nästa vecka ska vi planera lite mer så det blir mer matlådor till lunch och mindre köpemat. Kanske kan bli nån gratäng av något slag, perfekt att ha i matlåda och så kan man göra mycket och det sköter sig i ugnen.

Idag har det varit omkring 10grader kallt och jag frusit hela dagen. Så nu när vi har kommit hem har mina älskade raggsockor åkt fram. Har flera par jättefina som min mamma har stickat, men dom här är mina absoluta favoriter.Nu ska jag lägga min under filten och läsa lite. Imorgon är jag och Jimmy lediga och då ska vi ut och åka skidor, premiär för mig. Vi ska packa matsäck, så det blir fika i spåret. Man måste ju ha något att se fram emot. Ha en lugn kväll! / Camilla

4 kommentarer:

 1. Underbara raggisar, såna har jag önskat att jag haft ett par idag också. Gratänger är kalas! Jag har kommit på att man nog kan göra gratänger på precis allt. Hoppas ni hittar på något nytt spännande och gott.

  SvaraRadera
 2. Ja så himla skönt att dra på sig ett par riktigt varma raggisar. Ja jag gillar verkligen gratänger, allt i ett, perfekt! Lutar åt något med kyckling...får se vad det kan bli :)

  SvaraRadera
 3. åhhh vilka fina sockor, vart har du köpt dom camilla?

  SvaraRadera
 4. Det är mamsen som har stickat dom åt mig :)

  SvaraRadera