söndag 8 januari 2012

Varm macka och makrillfile

Idag skall jag jobba kväll och har haft en superlugn och skön förmiddag hemma med barnen. Snart dax att åka och lämna över dem till deras mormor och morfar. Jag hade ingen matlust alls vid lunchtid idag så jag gjorde en varm macka och till det åt jag makrill i tomatsås. Det var faktiskt första gången jag åt det ljusa lchf bröder från carbzone. Jag vet att det varit lite debatt hurvida det är bra att äta i lchf synpunkt osv men funkar för mig som är viktstabil iaf, kanske inte är optimalt om man vill tappa i vikt. En brödskiva ligger på 3,4 g kolhydrater och makrillen ligger på 0! så den här måltiden landade alltså på 6,8 g kolhydrater och funkar för en viktstabil.Bregott och kryddost fyllde jag mackorna med, supergott!
Brödet hittar jag på Ica maxi. Det är väldigt populärt och brukar nästan alltid vara slut.

2 kommentarer:

  1. Jag har köpt brödet ganska många gånger förut, det är toppen att ha i frysen om man får gäster och slänger ihop en skagen till förrätt eller nått. Men nu när jag försöker äta så lite kolisar som möjligt för att gå ner i vikt så skippar jag brödet. Och komiskt nog så saknar jag inte alls bröd. Ha en skön söndag!

    SvaraRadera
  2. Det är väldigt sällan vi äter bröd, verkligen inget man saknar. Men var tvungen att testa detta och det var helt ok. Skagen som är så gott! Det måste Jag göra framöver. Ha en skön söndag du oxå! /jimmy

    SvaraRadera