söndag 12 februari 2012

Utflykt med hela familjen

Vilket grymt väder det har varit idag! Kan inte bli bättre, solsken, vindstilla och ett par minusgrader. Vi packade bilen och drog iväg till en sjö utanför stan där vi har tillbringat hela förmiddagen. Vi har åkt skidor och barnen har åkt pulka. Plockade även med oss kompaktgrillen och lagade god lunch ute på sjöisen, riktigt mysigt!



Till lunch vart det grillat!, korv, halloumi, champinjoner, paprika och zucchini. Detta var alltså grillpremiär för året, står inte på förens man kan plocka ut grillen hemma också. Ser verkligen fram emot den riktiga grillsäsongen. Mat smakar sällan så gott som när man äter den utomhus!










Det vart ju som sagt lite skidåkning också, det var jättefina spår runt sjön! Nu är man lite mör efter all friskluft. Nu blir det en lugn eftermiddag hemma. Ikväll drar Korpen igång vårsäsongen i innebandy!, ska bli skitkul att spela lite matcher igen. Ha en bra Söndagskväll på er! /Jimmy

6 kommentarer:

  1. Hej
    Får man rekommendera nåt gott? Hi hi..gör det i vilket fall.
    Smörstekta hericot verts med valnötter. Jättegott!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Anna!
      Självklart får man rekommendera, sånt blir vi glada över! Åh det lät fantastisk gott, det måste vi testa! Tack för tipset! Ha en trevlig kväll!

      Radera
  2. Nu har jag lchf'at en månad och blir bara mer och mer övertygad. Har hunnit prova blomkålsris och zuccinipasta som kolhydratalternativ. De är värdiga efterträdare. I kväll ska jag testa blomkålsmos med stekt fläsk. Jag är säker på att jag inte blir besviken...varför kom jag inte på detta tidigare??
    Jag är frälst!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är konstigt att man inte har kommit på det tidigare, jag har aldrig tyckt om potatis eller pasta, men ändå åt jag det. Nu får man ju i sig hur mycket grönsaker som helst. Jag har aldrig ätit så mycket olika grönsaker som jag gör nu. Blomkålsmos är bland det godaste jag vet, se till att ha i tillräckligt med philadelphia bara, det är det som gör moset gudomligt! Ha det gott!

      Radera
    2. Gudomligt är det, ja!!

      Radera
    3. Ja visst är det, skulle bara kunna äta mos utan något till. Får nog bli lite mos här hemma snart :) Trevlig kväll!

      Radera