tisdag 13 mars 2012

Löparkläder

Slutade tidigt idag och åkte och hämtade barnen på dagis. När vi kom hem gjorde vi kesoplättar, lunch till mig och mellis till barnen, klicka här för receptet.


Tänkte tipsa om riktigt sköna och prisvärda löparkläder, köpte jacka och tights när jag köpte mina skor på Stadium. De har erbjudande att man får köpa jacka och tights eller byxor för 399kr, riktigt bra pris. Skönt att ha flera uppsättningar när man springer en del. Hade det på mig igår när jag sprang, perfekt när det är lite varmare ute eftersom det är rätt tunt, passa bra igår när det var över 10 plusgrader. Blir en löpartur idag också när Jimmy kommer hem från jobbet, kommer inte att bli nån runda imorgon eftersom Jimmy jobbar kväll, man får passa på när det funkar. Om det känns okej idag ska jag prova att springa lite längre idag.



Ha det gott! / Camilla

9 kommentarer:

  1. Tack för tipset!
    Är på G att köpa nya löparskor och vill gärna ha ett par löparbyxor också. Bra med den lilla fickan för nyckeln.
    Är inte överförtjust i att löpa men vill ge det en chans igen. Det var jätteroligt på Tjejmilen i somras och det vill jag gärna uppleva igen.

    SvaraRadera
  2. Har heller aldrig gillat att springa förut, men nu har det verkligen vänt, vill bara springa mer och mer. Så skön träning, man får vara ute i luften och man kan välja tempo själv. Ska ta och anmäla mig till tjejmilen i år, vi kanske ses där :)

    SvaraRadera
  3. Vad gott det är med kesoplättar! :)
    Ha en fin kväll!
    //Lana

    SvaraRadera
  4. Åh åh åh, vad goda dessa plättar är. Jag är inte så förtjust i vanliga plättar men dessa blev direkt en favorit. Gjorde dubbel sats så det blir till frukost i morgon också.
    Vad jätteduktig du är med löpningen!! Heja heja!!
    Tyvärr blir det nog inte Stockholm i år. Min kära löparkompis har blivit sjuk och får inte träna...vi hoppas på 2013.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Å va tråkigt! hoppas din kompis kryar på sig.

      Radera
    2. Tack, känner att jag har bra flyt i löpning nu. Kommer säkert att springa tjejmilen nästa år också, det kan bli en bra tradition. Hoppas att din vän blir bättre och kan springa med dig :)
      Ja visst är plättarna goda, mina favoriter! Ha en fin kväll!

      Radera
  5. Har ledig dag och ska ta mig till Stadium och titta på löparkläderna... Har inte börjat löpa än men går nästa varje dag och känner att snart är det dag att ta ut stegen :)

    SvaraRadera