söndag 6 maj 2012

Söndagsfrukost

Underbara söndag, vilken sovmorgon jag har tagit mig. Barnen har sovit hos mormor och morfar efter vi var på kusinträff igår. Vi hade riktigt trevligt igår, god mat och kvällen avslutades med Singstar, fast inte Singstar för mig, kan inte sjunga och dessutom var jag nykter. Jag tänkte på det igår angående mat, en del säger ju att de tror att det är krångligt med mat när man är borta eller äter ute, men när man äter på restaurang har jag aldrig varit med om att det har varit några problem att ta bort kolhydraterna. Igår var det en gratäng med duchessepotatis, fläskfilé, gräddsås med svamp, vilket vid första ansyn kanske ser ut som ett problem, men potatisen var spritsat runtom, så det var bara att ta fläskfilé, sås och osten som var riven uppepå och så massa härlig sallad till och så är man på banan. Har aldrig varit med om att det inte går att lösa. Sen var det kladdkaka och grädde, men det var jag inte ens sugen på, alldelens för sött för mig.

Dagens frukost blev kesoplättar med vispad grädde och hallon, klicka här för receptet på plättarna.

Nu ska vi åka och hämta barnen och sen blir det en tur till Rullsand utanför Gävle, vi ska hjälpa mina föräldrar att fixa till deras husvagn inför sommaren. Fint väder och kameran får följa med, så ni får se ikväll hur vi har haft det.  Ha en skön söndag!

5 kommentarer:

 1. Vad härligt med sovmorgon! Jag har ännu inte testat kesoplättar som jag sett att så många äter. Det ser i alla fall väldigt gott ut.

  SvaraRadera
 2. Kesoplättar ser otroligt goda ut! :)
  Ha en fin kväll!
  //Lana

  SvaraRadera
 3. Min favoritfrukost, så himla gott! Imorse blev plättarna helt perfekta, frasiga och goda. Ha det fint!

  SvaraRadera
 4. Anna i Skåne6 maj 2012 21:41

  De är underbara! Mycket godare än vanliga plättar som ju mest smakar mjöl.

  SvaraRadera
 5. jag håller helt klart med!

  SvaraRadera