onsdag 27 juni 2012

Jag lovar....

....och svär att jag aldrig mer ska ge mig på att göra crepes igen! Jag har aldrig varit speciellt bra på att göra pannakakor, eller nej det där var ett lögn, jag har alltid varit urusel på att göra pannkakor. Har försökt att göra crepes några gånger med väldigt blandat resultat, aldrig helt hundra. Men jag tycker om crepes och jag ser alla perfekta crepes överallt, så jag tänkte att jag ger det ett till försök, jag har ju trots allt blivit grym på att göra omelett efter alla mina kanelomeletter, men men det gick inte speciellt bra. Det svors en och annan svordom i köket kan jag lova. Vet inte vad jag gör för fel, men jag skulle säkert behöva en liten pannkaksstekpanna. Kikade in hos Ryska dockor igår och det var då jag blev sugen på crepes,  där kan du se hennes jättefina och mejerifria crepes. Om du vill göra ett försök att göra mina crepes så klicka här för recept.


Ute i trädgården har pionerna börjat blomma, betydligt senare i år, men lika vackra som alltid. Barnen överraskade mig med en blomma, som nu får stå i ett glas på bordet. Doftar sommar och fint är det också.

Imorgon är det kvällsjobb för mig, så jag ska ta mig en lugn förmiddag och fixa en matlåda till jobbet, blev ju inga crepes till matlådan. Ha en skön kväll! / Camilla

8 kommentarer:

  1. Hi, hi... jo, men de blev ju jättebra! Smaskig bild :)
    Pionerna är ju så underbara! Och så doftar de så fantastiskt gott! :)
    Ha en toppen kväll!
    kram
    //Lana

    SvaraRadera
    Svar
    1. En blev rätt hyfsad, du skulle ha sett resten :) Får hålla mig till sånt jag kan. Ja pioner är helt underbara, har massor på gården :)
      Ha det fint!
      Kram

      Radera
  2. Så fina pioner! Min favoritblomma. Väntar med spänning på att mina ska slå ut så jag får se vad de är för färg. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tycker verkligen om dessa gräddvita med rosa i mitten. Ja spännande att se vad dina har för färg :) Ses imorgon! Kram

      Radera
  3. Den ser iaf god ut! Härliga blomfoton .. så underbart med trädgården nu!
    Skulle så gärna besöka P & L, har ju släkt i staden. Men också 60 mil .. och inte semester så det får bli ett annat år. Otäckt med blixtolyckan..
    =/
    Ha en skön dag!
    =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Smaken var det inget fel på, men antal fina crepes var det inte många av :) Himlans crepes!
      Vi var på P&L förra året, i år jobbar vi och så tyckte vi att det inte vara något som vi vill se. Nästa år har vi semester och då får vi hoppas på bättre band! Ja usch vad otäckt när blixten slog ner, tur att ingen blev allvarligt skadad. Hörde smällen när jag jobbade.
      Ha en bra dag!

      Radera
  4. Har oxå fina blommande doftpioner i rabatten + i glas och vas inne :)
    Det värsta är att det varje år när pionerna börjar blomma så blir det oväder med regn o blåst och inga stöd i världen orkar hålla det stora vattetyngda blommorna :(

    Men vad blev det för fel på crepsen dom ser ju jättefina ut OCH goda ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja underbart med alla blommande blommor nu :) Tråkigt som sagt när regnet kommer, då får man ta in och ha i vaser inne.
      Goda var dom absolut, men väldigt få blev fina, tröttnade på slutet och gjorde äggröra av smeten som var kvar :)
      Ha en fin dag!

      Radera