lördag 2 juni 2012

Regnig lördag

Jag kör vidare med Periodisk fasta, funkar riktigt bra. Ska bli spännande att ställa sig på vågen nästa vecka. Periodisk fasta är bra om man kört LCHF ett tag, men börja inte med både LCHF och PF samtidigt, blir nog för stor omställning och risken för att misslyckas är nog rätt stor. Dagens lunch på jobbet blev en kanelomelett med turkisk yoghurt och bär. Klicka här för receptet. Efter jobbet åkte jag och hämtade barnen och fick mat hos mina föräldrar, rester från gårdagens grillning, sen har jag ätit lite nötter. Känner att det räcker med två mål mat om dagen, skulle inte kunna äta ett mål till.

När jag och barnen kom hem hade vi en riktigt myskväll i soffan, hade ett barn på varje arm och så låg vi och myste och tittade på Snövit. Elsa har tusen frågor om allt just nu, varför sover Snövit, varför gav häxan henne ett förtrollat äpple, varför är dvärgarna ledsna, varför ligger hon i den där skattkistan av glas, är hon död, varför vaknade hon när hon fick en puss av prinsen? Mycket funderingar nu, allt är ju inte lika lätt att svara på, men man får försöka så gott man kan. Det är väl så de utvecklas och lär sig.

Kom och tänka på idag att det börjar närma sig ett år med LCHF, började strax innan midsommar förra året. Vilket år det har varit, har hänt så mycket det här året. Att börja med LCHF är det bästa beslutet jag har tagit, har aldrig mått så här bra och har aldrig vägt så lite och har aldrig ätit så god mat. Underbart! Tänkte köra en liten sammanfattning av året som har varit längre fram här på bloggen, men nu blir det soffchill för mig och så ska jag vänta på att min Jimmy ska komma hem från jobbet. Ha det gott! / Camilla

2 kommentarer:

 1. Ja, det är så härligt med frågvisa och nyfikna barn! :)
  Spännande det ska bli att läsa om din sammanfattning av LCHF-året! :)
  Ha en fin söndag!
  Kram
  //Lana

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det, man kan få frågor om precis vad som helst och när som helst :)

   Radera