torsdag 19 juli 2012

Kryddsmör

Idag blev det inga konstigheter på grillen, en karréskiva, lök och champinjoner. Enkelt och väldigt gott. Något som verkligen kan piffa upp en sån här rätt är ett gott kryddsmör. Kryddsmör går att variera hur mycket som helst, bara fantasin sätter stopp. Det är bara att smaka sig fram. I dagens kryddsmör hade jag smör, chilisås, Tabasco Habanerosause, vitlökspulver och persilja. Bara att blanda och smaka av tills man är nöjd. Det går ju utmärkt att göra mer klassiska kryddsmör, som vitlöktssmör eller persiljesmör, piffar som sagt alltid upp.

På eftermiddagen idag fick vi väldigt trevligt besök, Vincent fick en ny bästis tror jag bestämt. Härligt när barnen börjar bli större och kan leka själva. Vi fikade med rabarberpaj, alltid lika gott med rabarber tycker jag. Återkommer imorgon med bilder och recept på pajen. Nu ska jag och Jimmy spåna lite inför lördagens grillfest, vi tyckte det lät bra med tipspromenad, men det är inte helt lätt att komma på frågor. Sen har vi lite andra roliga lekar och bus på gång. Ska blir riktigt trevligt!
Imorgon ska vi handla och fixa det sista i trädgården. Och på kvällen ska vi åka till grannstaden och kika på crusing, det kommer Vincent att älska. Ha en trevlig kväll! / Camilla

2 kommentarer:

  1. Ja, kryddsmör är så gott till grillat och finns i oändliga smaksättningar! Spännande med recept på rabarberpaj! Väntar, väntar! :)
    Ha en toppen kväll!
    Kram kram

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera