söndag 29 juli 2012

Man ska ha husvagn

Igår var vi på kalas, Elsa hade verkligen längtat efter att få träffa sin kompis och leka. Och snart får de leka i en hel vecka. Vi drar ju iväg nästa vecka mot Loftahammar och Vimmerby, för ett besök på Astrid Lindgrens värld. Ska bli jätte roligt, hoppas att vädret håller i sig så det bli massa sol och bad också.

När vi kom hem igår så tog vi lite vad som fanns i kylen, en klassisk kylsskåpsrensning med andra ord. Det blev grillade kycklingfiléer med philadelphia blandat med hackad schalottenlök, bacon och toppad med ost, en smakrik hårdost på den ena och cheddaar ost på den andra. Mums! Och till den en fräsch sallad.

Vi hade lite jordgubbar kvar sen jordgubbsplocket häromdagen, så det blev jordgubbar och grädde till efterrätt. Ibland är verkligen det enklaste det godaste.
Idag ska vi bege oss mot Rullsand och hälsa på mina föräldrar i husvagnen och förhoppningsvis blir det sol och bad. Det verkar väldigt lovande iallafall. I veckan ska vi åka till Eckerö också, det gör vi varje år, för en billig penning får man åka båt som barnen älskar och äta. För min del är det skärgårdsbuffén och tax-free shopping som lockar mest. Lite nytt smink ska få följa med hem. När det gäller buffén så brukar den vara väldigt bra. Perfekt dagsutflykt, ett litet äventyr över en dag. Klicka här för att läsa mer om turen. Nu är det dags att packa det sista. Den här gången ska både kameran OCH minneskortet få följa med, missade ju kortet förra gången. Ha det så bra! / Camilla

2 kommentarer:

  1. Oh, vad härligt med alla era små resor! Hoppas du hittar många fina saker på tax-free shopping! :)
    Ha en fin söndag!
    Kram kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det gäller att aktivera barnen på semestern, då är det bra med lite utflykter och vi har verkligen haft det bra på campingen. Hittade lite smått å gott på tax-freen! återkommer med det i nästa blogginlägg :)

      Radera