Hej Har lärt mig av er att blanda keso och turkisk yoghurt. Det är så himla gott med lite bär och kokos. Nu har jag börjat ha samma blandning till kanelomeletten i stället för vispgrädde. Perfekt! Tycker att vispad grädde är lite kvalmigt till frukost. Känns mer som efterrätt. Så för tillfället är favoritfrukosten kanelomelett med en klick keso/yoghurt- blandning och några blåbär. Tack för all inspiration! Ser fram emot Jambalyareceptet! Nu ska jag göra fläskpannkaka a´la Airam.
Hej
SvaraRaderaHar lärt mig av er att blanda keso och turkisk yoghurt. Det är så himla gott med lite bär och kokos. Nu har jag börjat ha samma blandning till kanelomeletten i stället för vispgrädde. Perfekt! Tycker att vispad grädde är lite kvalmigt till frukost. Känns mer som efterrätt.
Så för tillfället är favoritfrukosten kanelomelett med en klick keso/yoghurt- blandning och några blåbär.
Tack för all inspiration! Ser fram emot Jambalyareceptet!
Nu ska jag göra fläskpannkaka a´la Airam.