söndag 30 september 2012

Ny omröstning på bloggen


Som jag sade tidigare så vart det grillad karre till middag ikväll. Inte direkt första gången det grillas karre här hemma men vad gör det när det alltid blir gott! Till karren åt vi fräcsh sallad gjord på isberg, tomater, rödlök, oliver, olivolja och en skvätt peppar. Vid sidan om en klick lallerstedts bearnaise och en pepparost bit. Mycket fett i form av sås, ost, och oljor. En bra balanserad lchf rätt med andra ord.

Nu har vi lagt upp den nya omröstningen där ni kan vara med och bestämma vilket våra nästa veckotema blir. Itaienskt, Thailänskt, Afrikanskt och mexikansk står det mellan. På förhand känns det som Italienskt kommer stå som vinnare pga att den kosten har ett gott rykte i Sverige men jag hade ju fel förra gången så jag tar inte ut något i förskott. Finns mycket god mat inom alla områden vi plockat med så vi väntar med spänning på resultatet...

Så har ni inte redan gjort det, lägg er röst!

Nu har Camilla åkt iväg till gymmet för att träna. När hon kommer hem är det min tur, då svidar jag om och promenerar bort till sporthallen för att spela innebandy. Det är ju kanske inte helt optimalt att spela innebandymatcher på Söndagskvällarna med tanke på att man oftast har tagit det lugnt under dagen och det kan vara lite svårt att tagga till. Men men, väl på plats brukar det gå bra.

/Jimps

2 kommentarer:

  1. Självklart ska det bli Italienskt. Det finns inget land som erbjuder så mycket härliga lågkaloriprodukter som just Italien. Ska bli spännande att följa veckans meny.

    Ha en skön söndag/ Jimmie

    SvaraRadera
  2. Samma här Italien,det finns så mycket gott i Italien!!bra sida du har.www.sportochspelkocken.se

    SvaraRadera