lördag 17 november 2012

Längtan...

God kväll på er! Tänkte kika in och lämna ett livstecken, jobb hela helgen och ingen matlagning. Tur att vi har laddat upp med flera smarriga matlådor. Idag efter jobbet blev jag bjuden på mat hemma hos mina föräldrar, mamma hade gjort en Janssons frestelse på rättika. Den var krämig och jättegod, fick riktig julkänsla och självklart kommer den att finnas på året julbord.
När vi kom hem så hade jag och barnen soffmys, kände att jag behövde det efter en minst sagt händelserik dag på jobbet, tror alla konstiga saker hände idag, hoppas på en lugnare dag imorgon. Idag hade min lilla Vincent saknat mig så mycket idag att han hade suttit och tittat ut genom fönstret och tårarna hade runnit ner för hans kinder, och när Jimmy frågade hur det var fatt sa han att saknade mamma. Min lilla plutt, fick kämpa med tårarna när Jimmy berättade det, kändes i mammahjärtat, så nu på kvällen har vi myst alla tre så mycket som vi bara orkade. Älskade barn!

Ser ni bilderna ovanför, bilder från våren och sommaren, längtar redan! Tänk när äppelträden blommar och man har hela sommaren framför sig. Man får tänka på det dagar som denna när det bara är mörkt, regnigt och grått.

Vi planerar att köra en veckas matdagbok här på bloggen, så får ni se exakt vad vi äter. Tänkte köra en optimal LCHF-vecka, vi kommer att köra strikt som man ska göra om man vill gå ner i vikt. Vi åter kommer med det.
Nu ska jag vänta på att Jimmy slutar jobbet så vi kan kika på Så mycket bättre. Ha en trevlig kväll! / Camilla

3 kommentarer:

  1. Men go-Vincent, till och med så jag fick tårar i ögonen nu när jag läste det. Kram på er!

    SvaraRadera
  2. Tack för en kanonblogg. Den innehåller mycket inspiration och jag är glad att jag hittade hit. Har hittat många bra recept och ser fram mot er matdagbok

    SvaraRadera
  3. Vad spännande med matdagbok! :) Ser fram emot det! :)
    Ha en fin fortsatt söndag!
    Kram
    //Lana

    SvaraRadera