lördag 24 november 2012

Pepparkaksbak


Äntligen har vi en hel ledig helg tillsammans och nu ska det njutas. Idag har vi bakat pepparkakor med barnen. Eftersom jag är så opysslig så hoppade vi pepparkakshuset i året och gick all in med pepparkakorna, det dekorerades hejvilt och barnen älskade det. Tyvärr har jag inget lchfpeppakaksrecept att bjuda på, är ju inte så mycket för sötsaker och bakverk. Det får bli ytterliga ett år utan pepparkakor för vår del. Barnens pepparkakor fick iallafall högsta betyg av barnen och Elsas dagiskompis som är här och leker idag.
Igår blev det tacos för hela slanten, först blev vi bjudna på tacosbuffé på jobbet och senare på kvällen var vi bjudna hem till mina föräldrar på tacos. Mamma hade gjort ett jättegott lchftortillasbröd, ett som inte smakade ägg och som höll ihop jättebra, ska fråga henne om receptet så ni kan få det.
Idag blir det inte heller nån matlagning, vi ska lyxa till det och gå ut och äta. Det som är bra med LCHF är att det aldrig är några problem att äta ute, det är bara att fråga om en sallad eller varma grönsaker istället för potatisen, pommesen, riset eller vad det nu kan vara. Och jag har aldrig varit med om att det har varit några problem.
Ha en skön lördag! / Camilla

1 kommentar: