söndag 2 december 2012

Matdagbok dag 5


Matdagbok dag 5

Camillas dag
Började dagen med två skivor Gustafskorv och två skivor brieost och ett kokt ägg. En frukost som jag stod mig på länge
 Till lunch åt jag kasslergratäng. Tyckte att det var så mycket i matlådan så jag delade den. Blev kanske lite väl liten lunch för när jag kom hem var jag hungrig direkt och det brukar jag inte vara.

Till kvällsmat blev det nötstek, fyllda tomater och hemmagjord bea-sås. Blev mätt på belåten och åt inget mer under den dagen. Brukar ju alltid lyxa till det med något när det är fredag, choklad eller nötter, men det gick bra utan också. Det där med fredagsmyssnacks sitter verkligen bara i hjärnan. Totalt sett under dagen drack jag 3 liter vatten.
Jimmys dag

Tidig morgon brukar kunna innebära en frukost bestående av enbart kaffe, likaså idag. Kaffe på frukostrasten på jobbet vart det.

Till lunch sedan vart det matrester i form av kycklingwok. Till det ½ liter vatten och en kopp kaffe. Väl hemma efter jobbet åt jag tre skivor hästkorv mellan måltiderna.

Så var det ju fredagkväll och vi åt en jättegod nötstek med gratinerade tomater och hemmagjord bea. Till det drack jag ett glas rött vin, vatten och en kopp kaffe. Senare på kvällen var det soffhäng som gällde, även där vart det ett glas rödvin och även lite småplock i form av en ölkorv, några inlagda vitlöksklyftor och inlagda gröna oliver innan det var tack och gonatt.

1 kommentar:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera