måndag 7 januari 2013

Skidåkning och en skiva karré


Igår var vi ute på skidtur. Min första för den här säsongen och det kändes att jag har varit förkyld en längre tid, blodsmaken kom tidigt. Även om det var riktigt jobbiga 6 km så var jag ändå nöjd efteråt, jag lyckades stå på benen och bara lite smårädd, inte livrädd som jag brukar vara i nedförsbackarna. Känslan efteråt är så skön, finns inget som man blir så trött av som skidåkning. Barnen testade sina skidor och åkte två varv i barnspårtet som är på 500m. Jag var riktigt imponerad, de fick upp farten och kämpade på riktigt bra. De tyckte att det var jättekul, så det kommer att bli fler gånger. Jimmy tog sig en rejäl tur på 2mil, även han var nöjd efteråt. Han ska ju åka Kortvasan även i år, så han måste träna en hel del.

 
 
Efter skidåkningen fick det bli något snabbt och enkelt till middag. En frys- och kylrensning helt enkelt. Karré grillad i grillpannan, sparris med havssalt och skivad parmesan, sallad och bea-sås.
 


Idag har jag varit ledig och varit på upprop på min kemi 2 kurs som jag ska läsa nu i vår på distans. Har satt igång lite smått idag och jag hoppas att det ska gå vägen, det gäller verkligen att plugga lite varje dag och inte skjuta upp pluggandet. Jag är väldigt motiverad, det är ju min framtid jag ska göra något åt. Så det ska förhoppningsvis gå bra.
Ha det bra! / Camilla

2 kommentarer:

 1. Oh, vad duktiga ni är! Vilken härlig dag!
  Vad gott att grilla fläskarréskivan! Bra tips! Lägger på minnet! :)
  Ha en fin kväll!
  Kram kram
  //Lana

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var en riktig kanondag, så skönt att komma ut i naturen! Det blir verkligen stor skillnad att steka karren i grillpanna jämfört med stekpanna, kan jag verkligen rekommendera. ha det fint.

   Radera