fredag 6 september 2013

Restaurang som fattar!


Jag måste bara kasta ut den här "printscreenen"! Helt underbart och just nu önskar jag att jag bodde i Gävle där det finns en Restaurang som helt är med i matchen. En hel lchf-meny med massa goda alternativ för den som inte känner för kolhydrater i massor.

Jag önskar att liknande initiativ fanns på många fler håll där kockarna vågar erbjuda gästerna moderna alternativ! Nästa gång jag är på besök i Gävle så vet jag vart man ska gå och äta...

http://www.hotelcity.nu/lchf-meny.aspx

5 kommentarer:

 1. Härligt! Mer sånt vill vi se. :)

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Kul!
  Jag jobbar i Gävle, men har aldrig varit på denna restaurang! Nån gång måste jag äta där! :)
  Trevlig helg!
  Kram
  //Lana

  SvaraRadera
 3. Åh precis vad jag saknar.... Igår fuskade jag och det rejält, käkade en hel kebabtallrik och efter det en påse smågodis. Herregud vad dåligt jag mådde, ont i magen, kallsvettades och mådde illa. ALDRIG MER säger jag bara!! Jag mår så himla bra när jag utesluter kolhydraterna. Faktiskt tror jag att jag är allergisk mot kolhydrater och E-ämnen, kan man vara det tror ni?
  Jag hade liksom planerat för det där fusket, har ju inte ätit sånt på ett halvår men nu skulle jag festa till det. Kommer inte ske igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blir också att må dåligt när jag äter för mycket kolhydrater, brukar känna mig nästan som bakis dagen efter. Eftersom jag blir att må så dåligt så blir det väldigt sällan mycket kolhydrater, jag tycker inte att det är värt det helt enkelt. Hemsk känsla när man känner sig uppsvälld och har ont i magen. Håller mig till LCHF för hälsans och för välmåendes skull! Ha det fint! / camilla

   Radera
 4. Jag bor i Gävle och har varit där och ätit lunch ett par gånger.Det enda dom erbjuder på sina lchf luncher är att ta bort pasta, potatis och man får inget extra till som lchf:are, precis som på vilken anna restaurang som helst. Sen erbjuder dom inget lchf bröd till lunchmenyerna för att kocken inte visste hur man gjorde. Så jag som lchf:are blev besviken. har inte provat deras middags meny, den kanske är bättre. Prova gärna konserthsets luncher om du har vägarna förbi , där har dom ett stort salladsbord med olika sallader och god och bra lunchmat.

  SvaraRadera