onsdag 15 februari 2012

Fotograferad lunch

Dagens lunch var minst sagt lite annorlunda, vi hade en fotograf med oss under matlagningen. Jag och Jimmy ska vara med i Expressens söndagsbilaga framöver så idag kom det hem en fotograf till oss. Vi var riktigt nervösa innan, det är ju verkligen inte varje dag man blir fotad av ett proffs. Som tur var så var hon, fotografen, jätte trevlig och allt kändes så avslappnat som det kunde. Vi vet inte vilken söndag som det kommer med, men vi säger till innan när vi får reda på det. Lunchen var kanske inget som man brukar äta en vanlig onsdag till lunch, men vi ville göra något som var bra LCHF-mat, som gick snabbt att göra och så är snyggt att ta bilder på, så det blev Moules mariniere, klicka här för receptet.


Två nervösa själar innan fotograferingen


Nu ska vi bara ta det lite lungt innan det är dags för Jimmys systers födelsedagskalas. Just ja Jimmy var och besiktigade bilen imorse och den gick igenom!!! Tror det är första gången sen vi köpte den, dags att köpa en triss idag kanske. Ha en skön dag! / Camilla

10 kommentarer:

  1. Vad spännande att ni ska vara med i tidningen. :-)
    Förstår att det kändes nervöst innan.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är jätte spännande! :)
      Har aldrig blivit fotad på det där viset förut, men fotografen var proffsig, så efter ett tag kändes det helt okej, men attan vad nervös jag var innan. Ska bli spännande att se bilderna. Ha fin kväll!

      Radera
  2. Hej. Vad roligt för er att nå ut till ännu fler med er inspirerande blogg. Har precis njutit av Mumsig torsk med bacon och senap. Hur gott som helst!! Dottern tog bild på det och la som bakgrundsbild på mobilen. (hon är 9 år). Det är högsta betyg från henne alltså ;)...Jag åt smörstekta sockerärtor till och barnen hade potatis också. I morgon blir det eran Ugnsfalukorv. Hittade en korv med 82 % kötthalt. Eran blogg är verkligen en guldgruva. Tack!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Ja det ska bli roligt att vara med i tidningen, inte sånt som händer varje dag direkt :)
      Åh vilken sötisdotter du har, det måste ju bara vara högsta betyg :) Tack för berömmet och att du läser våran blogg, vi blir så glada! :) Ha en bra kväll och hoppas ugnsfalun ska smaka imorgon!

      Radera
  3. Vad kul! Ska bli så spännande att läsa! :)
    Och vad fin du var på bilden Camilla!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket söta du! :)
      Ja det ska bli spännnade att se artikeln med bilder och allt. Ha en bra kväll!

      Radera
  4. Åååååå vad kul.... att fler kommer få ta del av Er UNDERBARA blogg! Jag är inne flera gånger om dagen och till helgen har jag planerat att göra Er Musselsoppa...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, vad roligt att du är inne här och kikar :) Kan verkligen rekommendera musselsoppan! Till och med fotografen som var här idag och som inte gillar skaldjur tyckte att den var jätte god, det måste ju vara ett bra betyg :) Ha en fin kväll!

      Radera
  5. Vad spännande och roligt med Expressen!! Jättekul :-)
    Allt gott/Annika

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är det :) Det trodde man ju aldrig att det skulle hända. Ska bli spännande när man får tidningen i handen. Ha en fin kväll!

      Radera