tisdag 29 maj 2012

Grillad karre!


Ja det vart grillad karre till middag idag, till det gjorde jag grillad sparris och zucchini. Vid sidan av en avocado röra gjord på 2 st mosade avocados och en burk creme fraiche med paprika & chilismak. Enkel och god röra! Tycker ni att det börjar bli enformit med våran grillning? då är det lika bra att ni vänjer er. Så här ser sommaren ut hos oss... Så enkelt och så gott.

Middagen stod serverad när Camilla kom hemcyklande från jobbet. Efter maten tog vi en promenad till affären och köpte hem lite frukost och nya lchf bilagan från aftonbladet, har inte läst den än men hoppas den är bra.

Tidigare idag var min syster, hennes sambo Robert och lille son Wille här hemma på besök. Det var kul att ses! vi fikade och snackade skit. Robert har lärt Vincent hur man går loss på stuttsmattan med stil. Han börjar bli en riktig hejare nu.

I morgon är vi lediga hela familjen och det ser jag fram emot! Nu skall jag varva ner med en kopp varmt kaffe och bläddra i lchf bilagan. Ha en skön kväll på er!3 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 3. Gooԁ dаy! І κnow this іs κind of оff topic but I ωas ωоndering whiсh blog platfoгm are you uѕіng
  foг thiѕ sitе? I'm getting sick and tired of Wordpress because I'νe haԁ pгoblems with hacκегs and I'm looking at alternatives for another platform. I would be great if you could point me in the direction of a good platform.

  Review my web-site :: sfgate.com
  My web site > V2 Cig Review

  SvaraRadera