fredag 1 juni 2012

Choklad


Nu har vi landat hemma i soffan efter en lång dag. Tidigt läkarbesök, jobb och grillning hemma hos mina föräldrar. Det var en mycket duktig Elsa som var till doktorn idag, såg att det tårades i ögonen på henne när de skulle ta ur vax från öronen, men hon sa inte ett pip. Efteråt sa hon att det inte gjorde ont alls, min tuffa tjej. De ska ta tag i hennes stora halsmandlar, ska tydligen hyvlas(?!) bort en del. Hoppas att det är lindrigare än att operera bort hela, för det gjorde jag när jag var liten och det var bland det värsta jag har gjort. När vi var på sjukhuset så såg jag något intressant i sjukhusshopen, ett ställ med choklad som var sötad med stevia. Var tvungen att köpa hem en chokladkaka, har smakat en bit och den smakade som choklad brukar smaka, ångrade mig dock att jag inte köpte mörk choklad för det tycker jag är godare, blir lite för sött med ljus choklad. Kanske inget om du är sötkänslig, men jag har aldrig varit beroende av socker eller tyckt om söta saker speciellt mycket, så för mig är det inga problem att äta något som smakar sött ibland.

 Vi blev bjudna på grillat efter jobbet idag och till efterätt åt vi LCHFrabarberpaj som mamma hade gjort, gjord på kokosmjöl och till åt vi vaniljgrädde. Det är ju något speciellt med rabarber, smakar sommar.


Vincent hade plockat blommor åt mig med morfar idag. Min lilla blomsterkung, han har alltid varit så förtjust i blommar. Härligt med sommarblommor även om sommarvärmen inte riktigt är här.


Hoppas att ni har haft en trevlig fredag, inte torsdag som jag skrev förut, tror att nån var lite trött imorse. Och inte lär jag vara piggare imorgon får då väntas det jobb tidigt! Ha det fint! / Camilla

4 kommentarer:

 1. Har sett att Cavalier också säljer choklad med stevia (på en hälsokostaffär). Har ännu inte köpt hem, men börjar bli väldigt sugen på att testa..

  http://bakasockerfritt.blogg.se/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aha det har jag inte sett. Blir mer och mer som blir sötat med stevia :)

   Radera
 2. En mamma som lagar LCHF, det är pluspoäng!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja helt perfekt :) Mina föräldrar äter också LCHF, så man behöver inte fundera vad man kan äta när man är där. Ha det bra!

   Radera