lördag 23 juni 2012

Midsommar

Fortsatt trevlig midsommar på er! Jag jobbade hela dagen igår, men fick lite fira lite på kvällen hemma hos Jimmys mamma och sambo. Jimmys syskon var också där. Vi åt massa god mat och hade det trevligt. Räkpajen som Jimmy gjorde fick högsta betyg, till och med bättre än orginalet som är med vetemjöl. Klicka här för att komma till receptet. Kvällen avslutades med att spela Med andra ord, sjukt roligt, kan jag verkligen rekommendera.

 Perfekt LCHF-mat

 Har ingen matlåda att ta med till jobbet idag, så jag har precis gjort i ordning en kanelomelett. Jag gjorde den på 3ägg eftersom jag inte äter frukost. Klicka här för att komma till receptet. Perfekt för såna som mig som inte tycker om ägg, men som vill äta något som är gott och som man håller sig mätt på länge.

Nej nu är det dags att fixa håret och sminka sig och åka och jobba. Nu ser jag framemot en ledig måndag, då ska jag njuta. Ha en fin dag! / Camilla

4 kommentarer:

  1. Ja, det är inga problem att äta utan onödiga kollisar på midsommarafton! :) Pajreceptet låter jättegott! Jag hade också med mig en LCHF-paj till midsommarbuffe och alla tyckte att den var god, ävan ickeLCHF-ätande! :)
    Ha en fin dag! Hoppas det blir lugnare på jobbet idag!
    Kram
    //Lana

    SvaraRadera
    Svar
    1. Förresten, sminka behöver du inte... ;) för du är söt utan smink också! :)
      Kram

      Radera
    2. Tack gulliga du :)
      Såg din paj, såg väldigt god ut!
      Ha en fin dag! Kram

      Radera
  2. Pajen var det bästa på hela bordet tycker jag, mums :-)

    SvaraRadera