onsdag 20 februari 2013

Dotterns val


Idag har jag varit ledig fast inte det minsta ledig, det har varit fullt upp hela tiden. Började dagen med en skidtur med Jimmy, det är ju inte ofta vi åker tillsammans så det var roligt. Jag fick lite behövliga tekniktips. Sen har jag varit storhandlat, skjutsat barnen till mormor och morfar, varit till sjukgymnast med min onda nacke, hämtat barnen, lagat mat och snart måste jag plugga lite. Efter sjukgymnastbesöket kände jag mig lite besviken, det är alltid så svårt att få hjälp. Nästa steg är att ringa till en annan sjukgymnast som förhoppningsvis kan hjälpa mig.
Planen idag var att göra något med köttfärs och när Elsa hörde det så ville hon att vi skulle göra hamburgare tillsammans. Sagt och gjort, hamburgare är alltid gott. Klicka här för att komma till recpeptet på hamburgarna. Brödet bakade jag igår för att vi skulle ha med oss på skidturen idag, samma bröd som jag gjorde för ett tag sedan, fast med fiberhusk i den här gången. Brödet blev mycket fluffigare och inte alls kompakt som sist, men de blev väldigt platta, får försöka hitta en lösning på det nästa gång. Jag hade ett bröd kvar som jag använde som hamburgerbröd, passade utmärkt. Klicka här för att komma till brödreceptet. Sen hade jag knaperstekt bacon, sallad, gurka, tomat, rödlök, salsa och dressning. Klicka här för att komma till receptet på salsan. Dressingen var min gamla vanliga, creme fraiche, sambal oelek och vitlökspulver, kan aldrig bli fel.




 
Lite bilder från dagens skidtur
 




 
Vackra Gyllbergen!
 


Hittade en finess på telefonen, panoramabild
 


Tog oss en liten fika paus efter 8 km, totalt blev det 11km.
 

 
 
Just nu är det den roligaste tiden på året på jobbet, det vankas bokrea. Började plocka upp böckerna igår, som julafton för en bokmal som mig. Ha det gott! / Camilla

4 kommentarer:

  1. Vad blir receptet med fiberhusk då? För inte använder du 1 dl?

    Taaack :-)

    Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Idag följde jag receptet precis som det är, alltså 2 msk fiberhusk. Sist hade jag inte fiberhusk hemma utan tog mer av pofiber och då blev de väldigt kompakta. Så följ receptet bara och hojta tillom du får lite höjd på frallorna :)
      Ha det bra! / Camilla

      Radera
  2. Mmm...gott med hamburgare! :)
    Det var längesen vi gjorde hemmagjorda hamburgare! Tack tack för påminnelsen! :)
    Ha en toppen dag!
    Kram kram
    //Lana

    SvaraRadera
  3. Gott med hamburgare, det var länge sedan vi åt här hemma. Får nog sätta upp det på veckomenyn snart.

    Vilka härliga bilder från skidspåret!

    SvaraRadera