Idag visste jag bara att det skulle bli kyckling till middag men inte vad jag skulle göra med den, men efter lite googling så hittade jag på ett recept på ica.se som jag utgick i från. Rätten kändes inte så mycket för världen först men sen hade jag i persiljan och vitvinsvinäger och då hände det grejer, en härlig smakkombination. Till åt jag en superfräsch avokadosallad, men om man vill kan man ha i broccoli och låta den koka med på slutet så har man en färdig rätt direkt.
Kycklinggryta med senap och persilja 4 port
- 4 kycklingfiléer
- 250 gram champinjoner
- 2 vitlöksklyftor
- 3 dl hönsbuljong (koka upp 1 buljongtärning i 3 dl vatten)
- 2 ½ dl vispgrädde
- ca 2-3 msk fransk senap
- 150 gram philadelphiaost
- 2 msk hackad persilja
- 1 msk vitvinsvinäger
- salt
- peppar
Känner att jag har svårt att komma på nya kycklingrätter, så har ni ett supergott kycklingrecept som ni vill dela mer er av så lämna det i kommentarsfältet så lagar vi något av era recept nästa vecka.
Tänkte att ni skulle få en tjuvkik på gårdagens måltid, vi hade ju besök av vänner igår, trevligt som alltid. Middagen bestod av fylld köttfärslimpa, massor med godsaker i eller vad sägs om rökt fetaost, bacon och oliver, till åt ugnsrostad blomkål toppat med riven parmesan. En rätt som gick hem hos både vuxna och barn. Jimmy återkommer med receptet senare i veckan. Ha en bra kväll! / Camilla











