onsdag 30 maj 2012

Kanelomelett till lunch


Inga problem med periodiska fastan, hade fullt upp med ytterligare en punkt på min to-do-list som jag hade förträngt, en hel tvättstuga med rena och ovikta kläder, men nu är det klart och jag har ätit lunch. Slängde snabbt ihop en kanelomelett med turkisk yoghurt och hallon och blåbär. Klicka här för receptet. Gott som vanligt och jag vet att jag kommer att vara mätt länge. Tror att periodisk fasta kan vara min grej, men jag återkommer när jag har testat lite mer.


Okej, nu är arbetsbyxorna på, dags att gå ut till Jimmy och hjälpa honom. Lite tufft härligt kroppsarbete, får se hur glad jag är efteråt.

Hörs sen! / Camilla

3 kommentarer:

 1. Gott med omelett! Vad fin du är på bilden! :)
  Ha en toppen dag!
  //Lana

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja äntligen har jag hittat en omelett som jag gillar, perfekt!
   Tack vad snäll du är, kände mig inte så jättefin, osminkad och ofixad, men ska man greja i trädgården så ska man :) Ha det fint!

   Radera
  2. Kanel har jag aldrig provat att tillsätta i omelett... men jag kan tänka mig att det är mycket gott, för när jag gör min ägglatte så kryddar jag den med lite kanel! :)
   Svar på din fråga:
   Jag äter nästan alltid bara två gånger när jag kör PF... precis som du säger är det svårt att "trycka in" en måltid till under dagen! Och jag tycker inte att jag äter för lite... jag är ju mätt och nöjd och har inget sötsug som jag annars kan få när jag ätit för lite... Lycka till med PF!
   Kram

   Radera